Mobila la comanda

Noi îți realizăm proiectele

Mobilă la comandă

ASIGURĂM:

Solutii personalizate in functie de nevoile fiecarui client

Asistență gratuită

Transport și montaj GRATUIT

Mobila copii

Camera copiilor este un univers al imaginației și al aventurii, un loc unde fiecare piesă de mobilier are rolul său magic în crearea unei lumi speciale pentru cei mici. De la culorile vesele până la designul ludic, fiecare detaliu este important pentru a stimula creativitatea și dezvoltarea lor.

Citeste mai mult

Mobila hol

Holul este cartea de vizită a casei tale, primul spațiu care îți întâmpină oaspeții și care îți oferă un prim indiciu despre stilul și personalitatea ta. Mobilierul pentru hol nu este doar practic, ci și esențial pentru a crea o primă impresie memorabilă și pentru a organiza eficient spațiul.

Citeste mai mult

Mobila bucătărie

Bucătăria este inima casei, locul unde se nasc aromele delicioase și amintirile cu familia și prietenii. Mobila pentru bucătărie joacă un rol esențial în crearea unei atmosfere pline de funcționalitate și stil, oferind un spațiu organizat și plăcut pentru a pregăti și savura mesele împreună.

Citeste mai mult

Mobila baie

Baia nu este doar un spațiu funcțional, ci și un sanctuar al relaxării și răsfățului personal. Mobila pentru baie joacă un rol crucial în crearea unei atmosfere armonioase și funcționale, oferind spațiu de depozitare, organizare și stil într-un mediu adesea limitat.

Citeste mai mult

Mobila dormitor

Dormitorul este sanctuarul nostru personal, locul unde ne retragem pentru a ne relaxa, odihni și regăsi echilibrul interior. Mobila pentru dormitor este esențială în crearea unei atmosfere de confort și bunăstare, oferind spațiu de depozitare, funcționalitate și stil pentru a transforma acest spațiu

Citeste mai mult

Mobila living

Livingul este centrul social al casei, locul unde familia și prietenii se adună pentru a petrece timp împreună și pentru a crea amintiri de neuitat. Mobila pentru living nu este doar un simplu element de decor, ci joacă un rol esențial în crearea unei atmosfere primitoare și confortabile,

Citeste mai mult

Portofoliu

Întrebări și răspunsuri

COMANDA PRIN TELEFON

Puteti face in orice moment o comanda si/sau solicita orice fel de informatii,la numarul de telefon
+40735344713
COMANDA PRIN EMAIL

Puteti lansa o comanda la adresa contact@davservcom.ro . In email trebuie sa specificati:

-codul produsului si eventualele detalii in cazul in care optati pentru anumite modificari referitoare la culori, materiale, dimensiuni, etc.;

-datele dumneavoastra de contact ( nume, adresa de livrare, telefon, date de facturare);

-In cazul in care doriti mobilier la comanda va trebui sa atasati o schita (daca aveti ), impreuna cu toate detaliile necesare calculatiei ofertei sau daca doriti consultanta in aceasta privinta (proiectare, masuratori, etc.) precizati despre ce anume este vorba.

FOLOSIND FORMULARUL DE COMANDA

In cazul in care doriti mobila la comanda si aveti o schita proprie, puteti folosi formularul de comanda din sectiunea mobila la comanda. Folosind acest formular puteti lansa orice comanda, si consultantii nostri va vor contacta pentru detalii si oferta.

LA SEDIUL NOSTRU

Puteti comanda produse la sediul nostru din Petrila, strada Republicii nr 27 ,jud. Hunedoara ,unde consultantii nostri va stau la dispozitie si va pot oferi orice fel de informatii si detalii referitoare la produse si la modalitatea de achizitionare a acestora. De asemenea va vor acorda tot sprijinul in alegerea produselor care sa satisfaca in totalitate cerintele dumneavoastra. Pentru a ne contacta mai usor urmariti harta la sectiunea contact.

Consultantii nostri va stau la dispozitie pe email la adresa contact@davservcom.ro ,la telefon la numerele 0735344713 sau 0765924179 sau la sediul firmei noastre din Petrila, str.Republicii ,nr 27.

După trimiterea comenzii veți  fi contactat telefonic de către departamentul nostru de vânzări si se va stabili termenul de executie si livrare al comenzii.

Livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii si se va face la adresa solicitată de către client, la data și în intervalul orar stabilite de comun acord . Transportul este gratuit.

Montajul se realizeaza la domiciliul clientului si este gratuit.

In cazul mobilierului la comanda garantia este de 2 ani pentru vicii de fabricatie .

Brands: