Politică de rambursări și returnări

Politica de rambursări și returnări

Pentru produsele livrate prin curier sau ridicate din magazin:

Daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 14 zile calendaristice, pentru a cere inlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau inlocuirea cu un alt model.

Daca ai primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 24 de ore de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Respectam legea si normele UE, pentru produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online Clientul are dreptul de
a se retrage din contractul de vanzare, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.

Conditii de returnare in termenul de 14 de zile din momentul achizitiei:

Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un soc extern.

Produsul trebuie returnat in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii.

Toate acestea trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului. Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur.

Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.

In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.
Nu se vor accepta retururile in termen de 14 zile calendaristice, daca produsele prezinta urme de uzura si nu mai pot fi revandute.

Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, putem solicita valoarea pentru readucerea in stadiul initial. Acest decizie va fi comunicata in baza unei constatari tehnice a produsului returnat facuta de catre departamentul tehnic Case Smart.

*Observatii: Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, si avem rugamintea sa ne furnizezi contul IBAN pentru a iti putea returna banii.

Cererea de retur se face prin email la adresa: contact@davservcom.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0765924179.

Daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii suma se returneaza in maxim 14 zile.
Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0765924179. in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa contact@davservcom.ro

Brands: