22
iul.

Sfaturi pentru alegerea mobilierului de bucătărie perfect pentru casa ta

Bucătăria este inima casei tale. Este locul în care pregătești mesele pentru prieteni și familie, așa că trebuie să-l menții funcțional. În același timp, bucătăria trebuie să se potrivească cu estetica preferată. Dacă doriți să alegeti o mobila de bucătărie care se aliniază perfect nevoilor dvs. specifice, avem câteva sfaturi. Această postare oferă sfaturi profesionale despre cum să găsiți mobilierul de bucătărie ideal pentru stil și funcționalitate.

Luați în considerare funcția primară

Scopul principal al bucătăriei este pregătirea meselor. Cu toate acestea, conceptul modern se extinde la mai mult decât atât, implementând câteva funcționalități într-una singură. O bucătărie poate fi locul ideal pentru a te distra cu familia și prietenii. Dar, de asemenea, poate fi un loc calm pentru lucru.

O bucătărie în plan deschis va fi ideală dacă îți place aspectul distractiv. O insulă de bucătărie va separa vizual spațiul, oferind în același timp o zonă de relaxare pentru oaspeții tăi. Cu câteva scaune de bar, acesta va deveni locul tău preferat de mic dejun în acele dimineți aglomerate. Puteți împărți vizual camera de zi și bucătăria poziționând strategic Suportul TV .

Dispunerea corectă

Înainte de a cumpăra mobilier de bucătărie, trebuie să iei în considerare dimensiunea spațiului. Amenajarea bucătăriei nu este atât de ușoară, dar este o prioritate când vine vorba de funcționalitate. Va trebui să planificați soluțiile și să obțineți măsurile exacte pentru ca mobilierul de bucătărie să se potrivească corespunzător. O bucătărie în formă de L este ideală pentru spații mici . O insula  de bucătărie s-ar potrivi în mod ideal cu modelele de bucătărie înguste și lungi. Atunci când alegeți un aspect al bucătăriei, asigurați-vă că păstrați aproape trio-ul folosit frecvent, format din chiuvetă, frigider și aragaz.

Schema de culori

Alegerea schemei de culori pentru bucătărie este crucială. Dacă aveți deja o schemă de culori, atunci trebuie să vă asigurați că mobilierul i se potrivește perfect. Ai putea crede că albul se va potrivi cu orice schemă de culori, dar gândește-te din nou. Diferitele tonuri de alb pot face o diferență enormă. De exemplu, utilizarea de alb rece și cald ar putea avea ca rezultat un aspect ieftin. O culoare albă puternică are un subton albastru, în timp ce albul cald are unul galben. Când le așezi una lângă alta, subtonul albastru va contrasta cu galbenul. Prin urmare, dacă puneți un alb puternic lângă alburile mai cremoase, le va face să pară gălbui. Asigurați-vă că vedeți cum arată culorile în spațiul dvs. înainte de a alege mobilierul. Acest principiu este, de asemenea, esențial pentru selectarea  blaturilor.

Materiale

Alegerea materialelor hardware poate părea simplă la prima vedere. Dar cu atât de multe opțiuni disponibile, s-ar putea să fii confuz. Feroneria și aparatele din oțel inoxidabil s-ar potrivi ideal în bucătăriile moderne. Finisajele din lemn și cupru ar putea fi o alegere mai bună pentru stilurile rustice. Dacă ai un ochi bun pentru detalii, s-ar putea chiar să scapi cu o combinație curată care funcționează pentru stilul tău.

Buget

Știm cu toții că bucătăria este cea mai scumpă parte a casei și există un motiv în spatele ei. Bucătăria este uzată frecvent, așa că aveți nevoie de mobilier de calitate care să reziste ani de zile. Cu căldură și alimente implicate, mobilierul de bucătărie trebuie să fie rezistent la căldură și pete. Prin urmare, trebuie să considerați acest lucru ca pe o investiție. Faceți cumpărături și găsiți cele mai bune prețuri pentru valoarea pe care o obțineți. S-ar putea să nu aveți nevoie să vă răsfoiți cu aparate avansate sau mobilier de lux. Asigurați-vă că alegeți calitate pentru a evita reparațiile costisitoare în viitorul apropiat.